Elikäs.. tämän aamuinen vaakalukema kyllä laittoi taas pohtimaan, että KANNATTAAKO OIKEESTI syödä mitä sattuu ja miten sattuu.. EI KANNATA!

Tosin toisaalta ei pitäis olla liian ankara itselleen, mutta kyllä tollanen liki +2kg viikonlopun aikana on vähän liikaa, vaikkakin kyse on ihan nesteturvotuksesta. Mutta.. helposti tulee ja helposti lähtee.. näinhän se on. Huomenna taatusti jo taas pienempi luku vaa'alla.. sen verran paljon olen käynyt kyllä pissillä.

Päivän liikuntana oli ratsastusta. Ai että se on ihanaa! Voi pojat! Ja se hevonen!!! Sellasen tahtoisin itselleni, jos vaan ois mahdollista ja ois aikaa sellaisen hoitamiselle!! Hypittiin esteitä. Uskomatonta touhua, aivan mahtavaa touhua!!!!!

Huomenna ideana käydä treenaamaan 5km juoksua.. KuntoPlus-lehden ohjelman mukaan. Kopsaan sen tänne joku päivä, ehkä jo tänään. Ajattelin että tiistaisin, torstaisin ja lauantaisin ottaisin juoksuohjelmat ja jos noina päivinä ei käy, niin suunnittelen uudet päivät sille viikolle. 

Kerran viikossa jos kerkeäis käydä ratsastamassa.

Ja keskiviikkona ajatuksena viedä itseni kuntosalille. Siitäkin jos saisi tavan, että 1-2 kertaa viikossa pääsis käymään.

Niin ja perjantaisin on kuntoliikunta.

Kuulostaa paljolta, tiedän. MUTTA. Teen vuorotyötä ja joka viikko ei ole mahdollisuus harrastaa kaikkia näitä, joten on hyvä että on vaihtoehtoja.