Aamupaino 77,4kg. Eli nyt perjantaista lähtenyt -2kg. 

Alan olemaan nyt niissä lukemissa, että tämän alle en ole juurikaan päässyt. Alin luku tänä vuonna on 77,2kg. 

On ihanan hoikahko olo, vaikka liikapainoa on vielä. Töissä yksi ihminen kysyi että olenko laihtunut paljonkin, kun muistelee minut isompana.... vaatimattomasti sanoin että onhan tuota vähän lähtenyt, vaikka niistä ajoista on ainakin 12kg lähtenyt. Jotenkin sitä ei vaan tajua/huomaa, mutta oikeesti, onhan 12kg PALJON!! 

Tiedä sitten, että jos saan painon alle 70kg, niin tunnenko sittenkään itteäni hoikaksi.. tai normaalipainoiseksi, vähättelenkö saavutuksiani vai mitenkä. No, ei nyt nuolasta ennenko tipahtaa.

Syömiset maanantaina OK. Iltaan asti. Sitten käytiin katsomaan vuokraleffaa ja sehän tietää mässyä. Tein popcornia ja söin vähän lakuja. Mies otti oluen, minä en ottanut huikkaakaan. Ei vaan tehnyt mieli. Ei yhtään.

Makeetakaan ei oikein tee mieli, mutta näyttihän tuo maistuvan kun suuhun sai. Noissa pirtelöissä ja tableteissa varmaan niin kaikki vitskut ym. kohdillaan että oudot mielihalut pysyvät kurissa. Mikä on toki hyvä asia.

Kehoanalyysitsempparini soitti illalla ja kyseli kuulumisia. Keskiviikkona saan uuden pirtelön. Makuna suklaa. Odotan jo kovasti. Töissä tekee tiukkaa niellä tuota vaniljapirtelöä, kun sinne en ole ottanut mitään marjaa mukaan, mitä sotkea. Ehkäpä tuo suklainen menis kuis kaakao konsanaan.

Eilen oli liikuntaakin. Eli kävin ratsastamassa. Ilman satulaa ja voi hyvänen aika että sehän tuntui olevan normaalia rankempi tunti! Jalat väsyi enemmän ja varmaan vatsalihaksiakin joutui käyttämään erilailla hyödyksi, kun ei ollut satulaa/jalustimia mihin nojautua. Ratsastusta tiedossa vielä torstaina ja sunnuntaina. Ihanaa!!!

Tiistaina oli aamupaino sama kuin eilen, eli tuon 77,4kg. Hetken jo väläytti lukemaa 77,1kg. Ehkäpä huomenna? Oli krapulainen olo aamulla. Johtunee karkeista. Olen muutenkin viime aikoina huomannut, että karkinsyönnin jälkeen tulee huono olo, aivan kuin olisi krapulassa.