Oma läppäri sanoi työsopimuksen näytön osalta rikki, joten oli pientä taukoa päivityksessä. Tänään vein koneen huoltoon ja nyt näpyttelen muun perheen ikivanhalla pöytäkoneella... Eiköhän tää tälläkin onnistu ;)

Päivät ovat molemmat menneet hyvin! Ei ihmeempiä mielihaluja.

Tänään yli viikon tauon jälkeen otin leipää. Kaks palasta kuitupitoista leipää becelillä ja päälle piti heittää muutama sillipalanen... suolaa suolaa tekee siis mieli.

Jännittää tuleva torstai. Mitä sanoo Tanita...

Olen ollut ihmeissäni. Paidat jotka vielä kuukausi sitten olivat tiukkoja ovat nyt löysiä?? Ja johonkin on hävinnyt iso osa vatsaani.. tai sellanen lyllyvä läski on kadonnut ja tilalle on tullut napakampi läski...? Heh.. olipa hauskasti selitetty.

Edelleen huomaan olevan hieman epäluuloinen näitä pirtelöitä kohtaan, mutta kyllä nää tuntuu toimivan... töissäkin jouduin jo laittamaan koon 42 työpuvun sivuun ja ottamaan koon 40. Kotona vaatekoko on 44-46. Kun vielä viime vuonna se oli 48/50. Että jotain muutosta.

Kattelin tänään tämän koneen valokuvakansioita. Kuvia minusta muutaman vuoden takaa. Voi että mikä mursu niissä kuvissa on. Sen 12-15kg isompi mursu. Isohko olen vieläkin (166cm/77kg), mutta niissä kuvissa olen painanut 90kg molemmin puolin...