Aamupaino 77,4kg. Pitäis lopetella tää aamuinen punnitus, mutta jotenkin siitä on vaan tullut tapa, että aamupissan jälkeen kipittää vaa'alle. Eihän siinä mitä kun paino laskee tai pysyy samana, mutta sitten harmittaa vietävästi jos on tullut yhtään grammaa lisää. 

En tokikaan heittäydy sinä päivänä nälkäkuurille, ei jei.. en mie sillä. Tulee ehkä mietittyä tarkemmin mitä suuhun laittaa ja juotua enemmän. Että tavallaan se on tsempparinakin, mutta joskus kun on tullut esim +500g lisää "yön aikana", niin kyllä se vaan vetää mieltä sen verran matalaksi että saattaa heittää piutpaut koko projektille ja mättää mässyä niin että napa raikaa. Ja sehän vasta hyvän olon tekeekin???? Huh.

Ruokailut menneet jotenkin. 2 x pirtelöt tullut nautittua ja huomasin just että yhdet pillerit on jäänyt ottamatta, mutta en nyt enää viitsi ottaa. Olen myös tänään syönyt vähän leipää ja eilisiä popcorneja sekä anopin luona otin pari keksiä, kakkupalan ja munkin.... *häpeää*

Huomaa että on ollut vapaapäivä. Mässyttää enempi ja ajatus pyörii syömisissä. Töissä ei ehdi miettimään syömisiä kun painaa duunia ja eväätkin on valmiiksi järjellä ajateltuja. Ei tuu outoja mielitekoja kun ei oo keittiö liian likellä.